Vergaderen en events

Bij Blend geven we je graag ruimte!

Vergaderen en events

Bij Blend geven we je graag ruimte!

Huur een ruimte

Een verstopt pareltje, die iedereen blijft verbazen en waar je je direct thuis voelt. Één van de weinig overgebleven pakhuizen met een industriële uitstraling. De mix van meubelstijlen binnen en buiten geven een ontspannen sfeer. De begane grond en de 2 verdiepingen zijn alle drie hoge lichte ruimtes met een prachtige lichtval. Het is gelijk duidelijk, dit is geen gewone feestzaal of vergaderruimte. Deze inspirerende evenementenlocatie is een ervaring op zichzelf en geeft je evenement nog meer betekenis. Blend daagt uit om te overtreffen, om eens buiten de lijntjes te kleuren.

De mogelijkheden

Blend beschikt over 3 verdiepingen van elk 120 m2, de Blendbar van 45 m2 en een buitenterras / openluchtcafé van 150 m2

Of je slechts een chocolaatje bij de koffie of juist een stuk lemon pie, een frietje met mayo, tapas, een biologisch 4 gangenmenu, walking diner of een stoere bbq wil……….Wij hebben geen contract met een specifieke cateraar dus kunnen alle culinaire wensen neerleggen bij de kok die bij jullie past. Dit, zodat jullie je kunnen richten op de belangrijke zaken, daar waar je voor naar ons wil komen.

Geïnteresseerd?

Met onze achtergrond die ligt in de styling en decoratie doe je ons een groot plezier als we ons pand een beetje aan mogen ‘jurken’ voor jullie! Wij houden van bloemen, planten en vintage. Maar we hangen ook graag mooie slingers voor je op!

Wil je je medewerkers uit hun eigen vertrouwde omgeving laten denken, ze in beweging krijgen of de dag ook voorzien van een inspirerend of educatief karakter, wij denken graag mee over de Invulling van een dagprogramma.

Mail: wijzijn@blenddoetinchem.nl

Bel: 06 53 35 3 384