29 December Wedstrijdje WinterWonderPuzzelen

DETAILS

  • Zaterdag 29 December
  • 11:00 tot 16:00
  • Blend Doetinchem (Gasthuisstraat 13)
Jaaaa, op veler verzoek, daar gaan we weer!! Het wedstrijdje leg-puzzelen staat weer op de agenda! Samen met de meisjes van Spellenwinkel de Betovering gaan we er een leuke middag van maken. De puzzel bestaat uit 1000 stukjes en de regels zijn heel simpel; wie het eerst klaar is heeft gewonnen!!
 
Puzzelen is heel ontspannend, stelt je in staat om je hoofd even leeg te maken en daarnaast is puzzelen ineens weer hip!
Wij, de dames Blend en de Betovering, waren direct helemaal enthousiast van het idee. Lekker een dagje in de relaxmodus en je ook nog eens culinair laten verwennen.
De gekozen puzzel, elk team krijgt dezelfde, is van het Schotse merk HOP (House of Puzzels), deze puzzels zijn bekend om hun bijzonder gevormde puzzelstukjes) Dit keer een fijne winterse puzzel, helemaal passend bij de kerstvakantie.
 
Dus, verzamel de puzzelfanaten om je heen bij elkaar, schrijf je in als team (max 4 personen) en sleep op 29 december de titel ‘Doetinchems Kampioen Leg-puzzelen’ in de wacht!
 
We starten om 11 uur met koffie, thee en wat lekkers en dan zoek je een fijne plek in ons pand. Tegen 13.00 mag je even je benen strekken en serveren we jullie een lekkere lunch. Daarna wordt het een straf potje puzzelen en gaan we zien wie hem het snelst af heeft. We zullen jullie regelmatig van wat vocht voorzien zodat je in opperste conditie blijft.
Het winnende team krijgt naast de gemaakte puzzel, veren en de eer, een puzzelpakket (beschikbaar gesteld door de Betovering) mee naar huis.
 
Praktische info;
Schrijf je team met teamnaam en teamleden in via wijzijn@blenddoetinchem.nl
Bevestig je deelname dmv aankoop tickets via bijgaande ticketlink op onze website.
Inschrijving is alleen mogelijk in combinatie met culinaire verzorging.
Dus je zakje boterhammen meebrengen is helaas niet mogelijk 😉
Inschrijfkosten 20 euro per team (inclusief puzzel twv 17,95)
Plus
Culinaire verzorging 20 euro per persoon
(koffie, thee, lunch en lekkernijen)
Dus stel je hebt een team van 4 personen, dan bestel je;
-1 ticket; inschrijving team; 20,00
-4 tickets culinaire verzorging per persoon
4 x 20,00 80,00
Totaal 100,00

 

TICKETS