16 Mei Workshop ecosysteem maken

DETAILS

  • Donderdag 16 mei
  • 19:00 tot 21:30
  • Blend Doetinchem (Gasthuisstraat 13)

Altijd al zelf een ruim Ecosysteem willen maken? Dat kan bij Blend gevestigd in het Centrum van Doetinchem. Hoe leuk is dat? Mariél heeft haar ziel en zaligheid gelegd in het opbouwen exploiteren van dit gave pand; je kijkt je ogen uit! Grijp nu je kans en boek deze workshop, samen met je vriend, vriendinnen, kind of gewoon heerlijk alleen.
Tijdens deze worskhop leer je hoe je je eigen gesloten mini-jungle ecosysteem maakt (20Liter) zoals EcoLifeTube ze aanbiedt op de website www.ecolifetube.nl t.w.v €129,- compleet met dreinagesysteem, tropische plantjes en kurk met LED-verlichting + afstandsbediening. ‘s Avonds zorgt deze blikvanger voor sfeer in ieder interieur. Tevens leer je een en ander over plantjes, mossen en varens en is het erg leuk om te doen.
Ook belichten we hoe je je Ecosysteem kunt onderhouden. De ecosystemen zijn van ge-upcycled PET-plastic en dus duurzaam en onbreekbaar. Het betreft een cylindervorm van 22 tot 25 cm breed en een totale hoogte van 57 cm.

Datum: Donderdag 16 Mei 2019

Tijdstip: De deuren gaan open om 19:00u voor een heerlijke kop koffie/thee en wat lekkers en om 19:30u starten we met de workshop.
19:00- 21:30u

Locatie:
BLEND
Gasthuisstraat 13
7001AX Doetinchem

Kosten €75,- (workshop + koffie/thee)
Wil je een 30 Liter fles gebruiken, dan kost de workshop €95,-
Ter plekke kan je ook nog een upgrade nemen en afrekenen per pin. Ook accessoires zijn verkrijgbaar. Zo kost een houten design voetje €25,- of een gave pin (speldje) van een Mini Jungle €9,-

Meld je nu aan via www.ecolifetube.nl waar je kan betalen, dan ben je zeker van een plek in de workshop. We bieden plaats aan 20 mensen.

Annuleren:
Na betaling ben je zeker van een plekje in de workshop. Ben je genoodzaakt om de workshop te annuleren, dan krijg je een percentage terug. (Lees de voorwaarden op de website)