12 Oktober Jamsessie @ Le Camion Rosé

DETAILS

  • Zaterdag 12 Oktober
  • 19:00 tot 23:30
  • Blend Doetinchem (Gasthuisstraat 13)
En we doen er nog weer eentje!!
Een jamsessie, omdat dit elke keer zo leuk is.
Aan alle muzikanten onder ons; kom langs en doe een deuntje mee! Aanmelden voor de jamsessie kan bij Joël Groen: 0630255738 / info@groenmuziek.nl.
Graag horen we van te voren wie er allemaal een stukje willen spelen, zodat we de avond, voor zover dat gaat, een beetje kunnen organiseren.
 
Er zijn diverse instrumenten en PA aanwezig. Neem verder vooral je eigen instrument mee en dan maken we er samen een swingend feestje van! Funk, soul, jazz, fusion, R&B, blues… alles wat daar ook maar een beetje mee te maken heeft is welkom… En een klein tikje rock zijn we ook niet vies van! Voor de muzikanten die meedoen staat er een drankje klaar bij de bar.
 
Voel je vrij om dit evenement te delen of vrienden te taggen of uit te nodigen waarvan je denkt dat ze mee willen doen of leuk vinden om te komen kijken! Hierbij dus een oproep aan alle enthousiaste muzikanten in de omgeving, pak je instrument op, wees meer dan welkom en verras ons allemaal!! De jamsessie is in handen van Joël Groen en Dayenne Wielheesen. We zien je graag op 12 oktober!
Entree Gratis!